COD Mobil Dünya Şampiyonası programı, takımlar açıklandı, 8 Hint takımı iş başında: CANLI izleyin


COD Mobile Dünya Şampiyonası Takvimi – HİNDİSTAN’dan COD Mobile WC TAKIMLARI: Activision, çok beklenen Çağrı için takvimi yayınladı…

COD Mobile Dünya Şampiyonası Programı – HİNDİSTAN’dan COD Mobile WC TAKIMLARI: Activision, çok beklenen Call of Duty Mobile Dünya Şampiyonası Aşama 4’ün programını yayınladı. Aşama 4, bölgesel finaller ve bu yıl içinde gerçekleşmesi planlanan Aşama 5 için beş farklı bölge yarışacak. Hindistan bu yıl ilk kez bağımsız bir bölge olarak seçildi. 8 Hintli takım Doğu finallerinde yer almak için karşı karşıya gelecek. COD Mobile ile ilgili daha fazla güncelleme için Insidesport.in sayfasını takip edin.


Call of Duty Mobile Stage 4 2022, 13 Ağustos 2022’de başlıyor. Call of Duty Mobile Dünya Şampiyonası 2022, bu yılın başlarında, dünyanın dört bir yanındaki takımların kendilerini beş farklı bölgeden kaydettirmesiyle başladı. 4. Aşamada, Hindistan’dan 8 takım, 2 milyon dolarlık devasa ödül havuzu için birbirleriyle savaşacak. İlk Küresel Dünya Şampiyonunun durumu da söz konusu. Eski şampiyonlar Tribe Gaming, Zygnus E-Sports, Nova Esports ve diğerleri gibi diğer seçkin takımlar aynı zafer için savaşacak.

COD Mobile Stage 4 2022’deki tüm ekipler

Call of Duty Mobile Stage 4 Dünya Şampiyonası 2022’ye katılan 40 takımın tamamı aşağıdadır. Takımlar, etkinliğe katılan beş bölgeye ayrılmıştır:

COD Mobil Aşama 4 2022
COD Mobile Stage 4 2022, bölgesel playofflarda 40 takımın mücadele ettiğini görecek. (Acvtivsion aracılığıyla görüntü)

COD Mobil Dünya Şampiyonası EKİPLERİ

Hindistan:

  • Tanrı Gibi Esports
  • Takım Canlılığı
  • Enigma Oyun
  • Nirvana Hindistan
  • Revenant Esports
  • Fenrirx yeniden doğuş
  • i2k EliteX
  • RDX

Latin Amerika:

  • iNCO Oyun
  • FR BOĞA
  • Takım Burcu
  • Zygnus E-Spor
  • iTi7an Esports
  • SKADE
  • ETKİ HİKAYESİ
  • Döngüler E-Spor

Avrupa:

  • Nova Esports
  • Işık
  • Sınırsız eSpor
  • animus
  • AXIBYTE
  • ksityum
  • Prometheus
  • Soğuk Esports

Japonya:

  • Takım Vrillant
  • 7iz
  • SCARZ
  • BBV Tokyo
  • 黒の組織
  • Jadex
  • Sulu Çağrı

Kuzey Amerika:

  • Kabile Oyun
  • rüya değil
  • NYSL Kargaşa
  • Kötü Esports
  • DST Yok
  • Kamyoncu Oyun
  • DramaZ
  • Soğuk duş

Ayrıca Okuyun: Call of Duty Mobile 7. Sezon: New Ghost in the Shell işbirliğiyle Battle Royale modundaki tüm değişiklikler

Call of Duty Mobile Stage 4 WC 2022 Programı

Bölgesel Playoffların aşağıdaki tarihlerde/saatlerde yapılması ve yayınlanması planlanmıştır:

Hindistan: 8/13 @ 07:30 UTC / 13:00 IST ve 8/14 @ 07:30 UTC / 13:00 IST

LATAM: 8/13 @ 15:00 UTC / 10:00 CDT ve 8/14 @ 15:00 UTC / 10:00 CDT

Avrupa: 8/20 @ 13:00 UTC / 14:00 BST ve 8/21 @ 13:00 UTC / 14:00 BST

Japonya: 8/20 @ 06:00 UTC / 15:00 JST​ ve 8/21 @ 06:00 UTC / 15:00 JST​

Kuzey Amerika: 8/27 @ 17:00 UTC / 10:00 PST ve 8/28 @ 17:00 UTC / 10:00 PST

COD Mobile eSports hayranları YouTube’da her bölge için maçları izleyebilir. Her bölge için tüm akış bağlantıları aşağıdadır:

Tüm bölgeler: Call of Duty: Mobil e-spor ve Call of Duty: Mobil

LATAM: Call of Duty: Mobil LATAM

Japonya: Call of Duty Mobile Japonya

Oyuncular ayrıca COD Mobile uygulaması aracılığıyla maçları oyun içinde de izleyebilirler. Oyun içi yayınları izlemek için birden fazla izleyici ödülü vardır.

Tüm aksiyon 13 Ağustos 2022’den itibaren başlıyor!

Devamını Oku: CoD Mobile Season 7: New Vision City artık oyunda mevcut




Kaynak : https://www.insidesport.in/cod-mobile-world-championship-2022-8-indian-teams-selected-for-cod-mobile-wc-stage-4-check-full-schedule-team-details-live-streaming-follow-live-updates/

Yorum yapın

SMM Panel PDF Kitap indir