Yeni Nesil Cup 2022 Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey


Next Gen Cup 2022: Next Gen Cup 2022’de Kerala Blasters & Bengaluru FC – Next Gen Cup 2022’nin tamamı planlandı…

Next Gen Cup 2022: Kerala Blasters & Bengaluru FC Next Gen Cup 2022’de – Yeni Nesil Kupa 2022’nin 27 Temmuz’da başlaması planlanıyor. Prestijli turnuvada 2 Hint Süper Ligi (ISL) takımı, Kerala Blasters ve Bengaluru FC ile boynuzları birbirine bağlayan 5 Premier Lig takımı yer alacak. 2020’deki başlangıcından bu yana, turnuva, özellikle ISL takımlarında yer alan genç yetenekli oyuncuların tanıtımı ve beslenmesiyle derinden ilgilendi. Bu sezon Kerala Blasters ve Kerala Blasters’tan 18 yaş altı takımları, Reliance Foundation Development League’de (RFDL) iyi performans gösterdikten sonra yarışmaya katılacak. InsideSport.IN’de Next Gen Cup 2022 Canlı güncellemelerini takip edin

Next Gen Cup 2022: Next Gen Cup 2022 Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey, Takımlar, Fikstürler, Canlı Yayın Ayrıntıları – Check Out

Ayrıca Okuyun: Yeni Nesil Kupa: Bengaluru FC, Kerala Blasters FC, Yeni Nesil Kupa’da Premier Lig takımlarıyla omuz omuza olacak

Next Gen Cup 2022 - Next Gen Cup 2022 Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey, Takımlar, Fikstürler, Canlı Yayın Detayları - Check Out
Next Gen Cup 2022 – Next Gen Cup 2022 Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey, Takımlar, Fikstürler, Canlı Yayın Ayrıntıları – Check Out

Birleşik Krallık’ta gerçekleşmesi planlanan Premier Lig ve Hindistan Süper Ligi arasındaki işbirliği, genç oyuncuların tüm potansiyelini geliştirmeyi ve gerçekleştirmeyi amaçlıyor. 2020’de geçen sezon Chelsea’nin genç silahları açılış şampiyonuydu.

Reliance Foundation Gençlik Şampiyonlarının ilk iki takımı bu turnuvada yer alma şansı elde ediyor. Bengaluru FC, Gençlik Şampiyonlarını kazandıktan sonra otomatik olarak şansı yakalar. Onlara ev liginde ikinci olan Kerala Blasters katılacak.

Bu kez 5 Premier Lig kulübü turnuvaya Güney Afrika’dan bir kulüple birlikte katılacak. Bu turnuvaya 8 takım katılıyor ve her biri 4 takımdan oluşan 2 grup oluşturuldu.

Ayrıca İngiltere’de bulunan dört Hintli yetkili, Premier Lig ve Professional Game Match Officials Limited’in (PGMOL) Hindistan Süper Ligi (ISL) ve Tüm Hindistan Futbol Federasyonu (AIFF) ile olan ilişkisinin son olumlu adımını işaret ediyor. Bu, PGMOL’un Premier League’in Premier Beceriler programının bir parçası olarak Hindistan’da bir dizi hakem geliştirme kursu verdiğini ve maç görevlileri, koçları ve gözlemcileri için geniş kapsamlı desteğin de görüldüğü kapsamlı bir işbirliği döneminin sonucudur.

Hint futbol takımı kaptanı Sunil Chhetri, şunları söyledi: “Bu, Hindistan’da genç bir futbolcu olarak sahip olmadığım bir fırsat. PL ve ISL’nin bunu gerçekleştirmek için el ele vermesinden gerçekten mutluyum. NextGen Kupası, oyuncularımıza İngiltere’nin en iyi takımlarından bazılarının genç takımlarına karşı oynama şansı sunuyor.”

Next Gen Cup 2022 – Next Gen Cup 2022 Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey, Takımlar, Fikstürler, Canlı Yayın Ayrıntıları – Check Out

Ayrıca Okuyun: SAFF 20 Yaş Altı Şampiyonası 2022: SAFF 20 Yaş Altı Şampiyonası, Fikstürler, Takımlar, Canlı Yayın detayları hakkında bilmeniz gereken her şey – Kontrol Et

Midlands Grubu (A) – Bengaluru FC, Leicester City, Nottingham Forest ve Stellenbosch FC
Londra Grubu (B) – Crystal Palace., Kerala Blasters FC, Tottenham Hotspur, West Ham United

Next Gen Cup 2022 – Next Gen Cup 2022 Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey, Takımlar, Fikstürler, Canlı Yayın Ayrıntıları – Check Out

Yeni Nesil Kupası 2022 – Fikstürler

27 Temmuz – Leicester City – Bengaluru FC, 21:30 IST & Nottingham Forest – Stellenbosch FC, 22:20 IST

Tottenham Hotspur – Kerala Blasters, 15:30 IST & Crystal Palace – West Ham United, 17:30 IST

30 Temmuz – 3. Sıra: Maç 1 kaybeden vs 2. Maç kaybeden, 14:30 IST & Final: Maç 1 kazanan vs 2 maç kazanan, 17:30 IST

3. Sıra: Maç 1 kaybeden vs 2. Maç kaybeden, 15:00 IST & Final: Maç 1 kazanan vs 2. Maç kazanan, 18:00 IST

MAÇ PROGRAMI

27 Temmuz 2022 Çarşamba
Yeni Nesil Londra (Grup B) Tottenham Hotspur vs Kerala Blasters FC 15:30 IST / 11:00 BST
Yeni Nesil Midlands (Grup A) Leicester City FC vs Bengaluru FC 21:30 IST / 17:00 BST
30 Temmuz 2022 Cumartesi
Yeni Nesil Londra (Grup B) 3rd/4inci yer ve Final 15.00 IST / 10:30 BST & 18:00 IST / 12:30 BST
Yeni Nesil Midlands (Grup A) 3rd/4inci yer ve Final 14:30 IST / 10:00 BST & 17:30 PM IST / 13:00 BST

Turnuva iki farklı mekanda gerçekleştirilecektir. A Grubu maçları Leicester City’nin sahasında, B Grubu maçları ise Tottenham Hotspurs’un sahasında oynanacak. B Grubu maçları Tottenham Hotspur sahasında oynanacak. A Grubu maçları ise Leicester City sahasında oynanacak.

Next Gen Cup 2022 Canlı Yayın ve Canlı Yayında Nereden İzlenir?

Hindistan’daki izleyiciler, Next Gen Cup 2022’yi Hindistan Süper Ligi’nin (ISL) Facebook sayfasından ve Youtube kanalından canlı olarak izleyebilirler. Ayrıca, hem Bengaluru FC hem de Kerala Blasters, maçlarını kendi Facebook sayfalarında ve Youtube kanallarında canlı olarak yayınlayacak.

Next Gen Cup 2022 – Next Gen Cup 2022 Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey, Takımlar, Fikstürler, Canlı Yayın Ayrıntıları – Check Out

InsideSport.IN ile Futbol Haberleri güncellemelerini takip edin




Kaynak : https://www.insidesport.in/next-gen-cup-2022-all-you-need-to-know-about-next-gen-cup-2022-teams-fixtures-live-streaming-details-check-out/

Yorum yapın

SMM Panel PDF Kitap indir